• Actueel
  • Facebook
  • Contact
NK57 550Jeanet Spigt, Fysiotherapeut, Manueel therapeut, Runningtherapeut

jeanet spigt manueel therapeut 3

Je hebt ergens last van. Het belemmert je in je dagelijks doen en laten. Het duurt je al te lang. Dan wil je zo snel mogelijk antwoord op de volgende vragen; Wat is er aan de hand? Wat kan ik zelf of een therapeut hier aan doen? Hoelang gaat dit duren?

Na de intake en het onderzoek kan ik je antwoord geven op deze vragen. Dat geeft duidelijkheid en rust. En dat is misschien wel de belangrijkste factor voor een voorspoedig herstel!

 

Jeanet is een therapeute die de behandeling uitzoekt en uitvoert die specifiek bij iemand past. Zij is diagnostisch zeer sterk en vindt het belangrijk om inzicht te geven in het ontstaan van een klacht. Factoren die de relatie tussen belasting en belastbaarheid kunnen verstoren worden door haar met u besproken.

Er wordt gekeken naar mogelijke beperkingen in de gehele bewegingsketen. Vervolgens wordt een duidelijk behandelplan opgesteld. Mobilisaties (beter laten bewegen) van gewrichten, het verbeteren van de spierfunctie en ondersteunende oefeningen komen altijd aan de orde. Na enkele behandelingen moet er volgens haar een duidelijke afname van de klachten zijn.

Zelf heeft ze een passie voor sport met name voor triatlon en hardlopen. Zij heeft vele hele triatlons (Almere, Ironman Lanzarote) en marathons (NY, Berlijn, Great Wall) volbracht. Het mag duidelijk zijn dat er hierdoor een affiniteit en een specifieke kennis bestaat voor sport (zwemmen, fietsen en hardlopen in het bijzonder).

Hardloopblessures

Hardloopblessures ontstaan meestal door een te intensief trainingsschema. Looptechniek en de balans tussen spierkracht en lenigheid moet zo optimaal mogelijk zijn om blessure vrij te kunnen sporten. Daarom is naast een lichamelijk onderzoek een hardloopanalyse op de loopband een belangrijk onderdeel om te bepalen wat de oorzaak is voor de klacht. Ook voor adviezen m.b.t. trainingsschema's, voorkomen van een blessure of het weer opstarten na een blessure, kunt u bij deze ervaringsdeskundige terecht.

Fietsblessures

Heb je een fietsblessure dan ben je bij Jeanet aan het juiste adres. In de loop der jaren heeft zij zich ontwikkeld tot specialist op dit gebied. Fijn als een therapeut goed begrijpt wat er bij (race)fietsen en mountainbiken allemaal komt kijken. Ook heeft zij een samenwerking met Wattworks de plek voor een effectieve fietstraining.

Runningtherapie

Tevens verzorgt zij de Runningtherapie.

Echografie

Voor het stellen van een scherpe diagnose kan Jeanet gebruik maken van echografie.

Voor meer informatie kunt u terecht op haar persoonlijke website:  FysioSpigt

Registraties

  • Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)
  • Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)
  • AGB-code Praktijk Fysiotherapie: 04-088112
  • AGB-code Fysiotherapeut: 04-101548
  • BIG-register: 59039626004
  • J.P.Spigt - Fysiotherapie - KvK-nummer: 61752150
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Openingstijden en contact.

Maandag  08.00 - 19.00 
Dinsdag  08.00 - 19.00
Woensdag 08.00 - 19.00
Donderdag  08.00 - 19.00
Vrijdag  08.00 - 19.00
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Maak een afspraak zonder verwijzing van uw huisarts
Algemeen nummer:
020-6827720 Contactformulier
Martin van Rossem:
06-55262305 Contactformulier
Jeanet Spigt:
06-38272932 Contactformulier

Klant waarderingscijfer

Waar vind u ons?